Menu

Dealer in your area

Video

 

 

 

Eligiusz Szymański Główny Konstruktor

 

 

 

Information

Farmtrac je europski proizvođač poljoprivrednih traktora. Naša je filozofija izgraditi traktor čiji je dizajn jednostavan, pouzdan i karakteriziraju ga niski radni troškovi i troškovi održavanja.

U procesu izrade Farmtrac traktora koriste se komponente poznatih svjetskih proizvođača, uključujući izvorni Perkins motor, Carraro ili ZF transmisije, Bosch, MITA i druge sklopove. Time se osigurava trajnost i pouzdanost traktora čak i u najtežim uvjetima rada. Svi naši traktori zadovoljavaju najstrože norme IIIA europskih standarda o emisiji štetnih plinova.

O nama

Farmtrac Traktori Europa dio je Escort Ltd - vodećeg svjetskog proizvođača traktora. Od 2000. godine Farmtrac traktori počeli su se proizvoditi u Poljskoj i sada su najveći poljski proizvođač poljoprivrednih traktora. Danas se Farmtrac traktori prodaju u 15 europskih zemalja.

Farmtrac traktori temelje se na jednostavnoj i pouzdanoj izradi pri čemu se koriste najbolji svjetski sklopovi. Naši dobavljači su ZF, Bosch, Perkins, Carraro i Mita, kao i druge poznate marke.

Pokrenuli smo vlastiti sektor razvoja proizvoda, zapošljavajući vrhunske stručnjake - često s više od 30 godina iskustva. Svi naši traktori imaju europska odobrenja i ispunjavaju sve europske standarde. Naša trenutna ponuda obuhvaća 20 različitih vrsta traktora.

Pozivamo Vas da saznate više o našim traktorima.