Menu

Dealer in your area

Video

 

 

 

Eligiusz Szymański Główny Konstruktor

 

 

Farmtrac 7100 DT IIIB

 

Information

Farmtrac je europski proizvođač poljoprivrednih traktora. Naša je filozofija izgraditi traktor čiji je dizajn jednostavan, pouzdan i karakteriziraju ga niski radni troškovi i troškovi održavanja.

U procesu izrade Farmtrac traktora koriste se komponente poznatih svjetskih proizvođača, uključujući izvorni Perkins motor, Carraro ili ZF transmisije, Bosch, MITA i druge sklopove. Time se osigurava trajnost i pouzdanost traktora čak i u najtežim uvjetima rada. Svi naši traktori zadovoljavaju najstrože norme IIIA europskih standarda o emisiji štetnih plinova.

O nama

Farmtrac Traktori Europa dio je Escort Ltd - vodećeg svjetskog proizvođača traktora. Od 2000. godine Farmtrac traktori počeli su se proizvoditi u Poljskoj i sada su najveći poljski proizvođač poljoprivrednih traktora. Danas se Farmtrac traktori prodaju u 15 europskih zemalja.

Farmtrac traktori temelje se na jednostavnoj i pouzdanoj izradi pri čemu se koriste najbolji svjetski sklopovi. Naši dobavljači su ZF, Bosch, Perkins, Carraro i Mita, kao i druge poznate marke.

Pokrenuli smo vlastiti sektor razvoja proizvoda, zapošljavajući vrhunske stručnjake - često s više od 30 godina iskustva. Svi naši traktori imaju europska odobrenja i ispunjavaju sve europske standarde. Naša trenutna ponuda obuhvaća 20 različitih vrsta traktora.

Pozivamo Vas da saznate više o našim traktorima.